Nieuws: Concert 2011 succes! 11-02-2011

11 februari 2011 was al weer het 5de Valentijn Concert wat gegeven werd en met groot succes! Mijn droom is in vervulling gegaan om met Big Band The Q-Buskers te mogen optreden. 

Het goede doel van dit jaar was Het Rode Kruis afdeling Lelystad, we hebben een speciaal bedrag op kunnen halen van € 555,55. Ze waren er heel blij mee en bij het stukje: Laatste nieuws Rode Kruis dankwoord, kunt U lezen wat hun met het geld gaan doen.

Deze geweldige avond kon niet tot stand zijn gekomen zonder de mensen die zich zo hard hebben ingezet om het 5de Valentijn concert tot een succes te maken. En die wou ik bedanken:

Alex Rimini van Rimini Events voor de organisatie, het maken van de flyers, posters en entree kaarten.

Dream World Music Service voor het hard werken aan het plaatsen van een groot podium voor de Big Band, het geluid en licht.

Tasty Wok Restaurant voor de zaal ter beschikking te stellen en van het wokarrangement per persoon € 10,- te schenken aan het Rode Kruis.

Big Band The Q-Buskers voor het fantastische optreden en het vervullen van mijn wens om op te treden met een Big Band.

Rens Hendriks voor het presenteren van de avond, het liep fantastisch we hadden alles op tijd volgens het draaiboek, en wat had hij een mooi jasje aan!

De zangeressen Lady's Anca voor het zingen van 2 mooie nummers!

Henny, Lidia, Frans, Joke en Romano voor het verpreiden van de posters en flyers.

Carnavals vereniging De Oostvaarders Danny en Janique voor de mercandice verkoop.

Jan Hagen voor de verkoop van vele kaarten voor het Valentijn Concert!

En natuurlijk al de gasten van die avond die gekomen zijn, want zonder hun is het natuurlijk niet mogelijk, allemaal uit de grond van mijn hart bedankt dat het weer een succes was!

Liefs, Ronald Berkt.

| BTW: NL139220094B01 | KVK: 39101296 te Lelystad | Copyright 2009 ® Ronald-berkt | Ontwikkeld door: Webdesign Utrecht